top of page

Om oss

Richardbyggare är ett etablerat byggföretag inom rotsektorn med fokus på renoveringsprojekt. Sedan vi grundandes år 2011 har vi framgångsrikt betjänat en bred kundkrets, särskilt inom den privata sektorn och bostadsrättsföreningar.

Vår verksamhet sträcker sig bortom traditionell byggkompetens då vi även driver ett dotterbolag specialiserat inom el. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder en komplett lösning genom att ha våra egna kvalificerade elektriker tillgängliga.

IMG_7010.JPG

Vi stoltserar med en bred kompetensbas inom vårt företag. Genom att samla alla nödvändiga yrkesgrupper under ett och samma tak, inklusive målare, snickare, finsnickare, plattsättare samt en inredningsarkitekt, kan vi säkerställa en smidig och effektiv process för våra kunder.

För att säkerställa hög kvalitet och professionalism i våra projekt, har vi etablerat trygga samarbeten med underentreprenörer inom bland annat rörmokeri och ventilation. Dessa partners är noga utvalda och håller samma höga standard som vi själva eftersträvar.

Med en gedigen erfarenhet och välutbildad personal är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa renoveringslösningar som uppfyller våra kunders behov och förväntningar. Vår företagsfilosofi grundar sig på att upprätthålla starka och långvariga relationer med våra kunder, där kvalitet och kundnöjdhet alltid är i fokus.

Så fungerar det

Vi hjälper dig från start till mål med alla de delar ett projekt kräver. 

1. Ett första möte

Du kontaktar oss via vårt formulär där du beskriver ditt projekt. 
Vi kontaktar dig och bokar in ett första möte tillsammans med någon av våra projektledare.  
Vi ses antingen på projektets tilltänkta plats alternativt på vårt kontor.

Efter en noga genomgång av era önskemål tar vi fram en offert som vi skickar er via e-post. 

2. Start/Planering

Accepterar du offerten bokar vi enligt överenskommelse in ett startdatum på projektet. 
Du tilldelas en projektledare som du har kontakt med löpande under hela projektets gång. 


Behöver projektet ritningar eller en ansökan om bygglov kan vår inredningsarkitekt hjälpa dig att ta fram de ritningar och handlingar som behövs.

3. Projektets gång

Du har en projektledare under hela projektets gång som ser till att arbetet fortlöper som det ska. 

För att projektet ska löpa på under de bästa förutsättningar är det bra att du har planerat projektet in i minsta detalj samt lagt leveranser i god tid.
Önskar du hjälp med det, hjälper vi dig under planeringsfasen.  

4. Resultat

Vi besiktigar alltid tillsammans efter varje avslutat projekt och ser till att du är nöjd med resultatet.
 

Du tilldelas kvalitetsdokument för de delar där de ingår.

Vår företagsfilosofi grundar sig på att upprätthålla starka och långvariga relationer med våra kunder, där kvalitet och kundnöjdhet alltid är i fokus.

Vi på kontoret

bottom of page