top of page

RICHARDBYGGARE HISTORIA :

 

RichardByggare startades av Richard Lennholm 2011 och då som enskild firma, 2015 ombildades bolaget till AB. Planen var att i liten skala hålla på med finsnickeri. Men snabbt började efterfrågan bli större och större. Efter det har vi anställt 2-4 personer per år. Idag är vi 22 st heltid plus underentreprenörer. Vi har idag ett finsnickeri i Skarpnäck samt ett kontor på Karlaplan, Östermalm.

Vi är verksamma i hela storstockholm, men även andra orter vid efterfrågan. Idag är vi två projektledare, en inredningsarkitekt, fyra plattsättare, 15 snickare, en administratör och en ekonom.

Vi samarbetar med branschkunniga företag och leverantörer och vi arbetar med både privat- och företagskunder.

För oss är det viktigt att växa i rätt takt och att vi inte tappar den andan vi haft på företaget sedan starten. Vi vill behålla den personliga kontakten oavsett stor som liten kund. Vår målsättning är att alltid växa och ha långvariga samarbeten med våra kunder där kvalitén står i fokus i första hand.

Vi är verksamma inom rotsektorn där vi arbetar med allt mer avancerade projekt. Vi tillhandahåller även projektledning.
Vi tar oss an alltifrån mindre servicejobb till stora totalentreprenader och för oss är inget jobb för litet.
Våra främsta projekt är badrum, kök, golv, renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader, finsnickeri och inredning. Vår inredningsarkitekt ritar upp ditt projekt efter dina personliga önskemål och tillsammans ser vi till att skapa ert drömprojekt.

 

MEDARBETE

VD/ PROJEKTLEDARE

RICHARD LENNHOLM

INREDNINGARKITET / PROJEKTLEDARE

Lars Henriksson

 PROJEKTLEDARE

Alen OSmanovic

EKONOMIANSVARIG

MARIE-LOUISE ÖGREN

ADMINISTRATÖR

ANANYA SRIKHAM

bottom of page